?

Log in

No account? Create an account
 
 
12 April 2010 @ 09:24 pm
Why am I getting a server not found error for OVFF?  
I went to look up OVFF; the server appears to be http://www.ovff.org/ , but it's coming up as a Cannot Find Server error.

Are they having host problems, or have they somehow gone away?
 
 
 
Tom Smithfilkertom on April 13th, 2010 01:53 am (UTC)
Dunno. It darn well should be there. It's possible tarkrai is doing an update -- between the Filk Hall of Fame announcements at FKO, and the brainstorming poll for the Pegasi due sometime soon....

Or, their server could just be down.
Tim Illingworthtimill on April 13th, 2010 02:01 am (UTC)
Summat's down:

tracert www.ovff.org

Tracing route to www.ovff.org [208.68.139.38]
over a maximum of 30 hops:

1 69 ms 63 ms <1 ms 192.168.1.1
2 8 ms 6 ms 8 ms 68.52.40.1
3 7 ms 7 ms 7 ms 68.85.38.189
4 8 ms 7 ms 7 ms te-9-1-ur02.sharpsridge.tn.knox.comcast.net [68.
86.136.85]
5 9 ms 9 ms 7 ms te-8-1-ur01.sharpsridge.tn.knox.comcast.net [68.
86.136.78]
6 9 ms 7 ms 7 ms te-8-1-ar01.sharpsridge.tn.knox.comcast.net [68.
86.136.82]
7 15 ms 13 ms 15 ms te-5-2-ar01.nashville.tn.nash.comcast.net [68.85
.232.93]
8 27 ms 28 ms 29 ms pos-0-6-0-0-cr01.chicago.il.ibone.comcast.net [6
8.86.90.69]
9 28 ms 30 ms 92 ms xe-10-1-0.edge1.Chicago2.Level3.net [4.71.248.17
]
10 28 ms 121 ms 28 ms vlan51.ebr1.Chicago2.Level3.net [4.69.138.158]
11 30 ms 35 ms 35 ms ae-6-6.ebr1.Chicago1.Level3.net [4.69.140.189]
12 59 ms 59 ms 59 ms ae-1-5.bar1.Boston1.Level3.net [4.69.140.93]
13 59 ms 59 ms 59 ms ae-7-7.car1.Boston1.Level3.net [4.69.132.241]
14 61 ms 155 ms 61 ms FAST-SEARCH.car1.Boston1.Level3.net [4.53.50.22]

15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
guppiecatguppiecat on April 13th, 2010 02:17 am (UTC)
It's ovff-line.

(I know, I know... not helping.)
starcat_jewelstarcat_jewel on April 13th, 2010 07:12 am (UTC)
888888888888888888888888888888888888888888888888
Stephen Harrissweh on April 13th, 2010 01:00 pm (UTC)
ovff.org doesn't seem to be working at the DNS level; the "whois" value looks sane but DNS doesn't look good. I note the domain expired Apr 10th, so maybe someone forgot to renew the domain, have just now paid and now you have to wait for DNS updates to reactive the domain.

But that's just a guess.